
05 фев, 15:48
.jpeg)
Корисна у багатьох сенсах квашена капуста не є такою для людей з деякими особливостями у роботі шлунку, інформує Ukr.Media.
Лікарі-нутриціологи дали пораду з приводу вживання квашеної капусти:
«Деяким людям цього продукту краще уникати», як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
Лікарі пояснили, що квашена капуста, яка є багатим джерелом кислот, надає стимулюючу дію на травлення. Коли кислотність є зниженою, а перистальтика млявою, повільною, її додавання у раціон є корисним. Однак якщо людина схильна до підвищеної кислотності, квашена капуста не для неї.
Фахівці перерахували стани, за яких таку капусту вживати не потрібно:
гіперацидність;
виразкова хвороба шлунку;
надлишковий бактеріальний ріст у тонкому кишківнику;
непереносимість гістаміну.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/520259.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua