Чому не усім треба їсти квашену капусту

05 фев, 15:48

Корисна у багатьох сенсах квашена капуста не є такою для людей з деякими особливостями у роботі шлунку, інформує Ukr.Media.

Лікарі-нутриціологи дали пораду з приводу вживання квашеної капусти:

«Деяким людям цього продукту краще уникати», як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

Лікарі пояснили, що квашена капуста, яка є багатим джерелом кислот, надає стимулюючу дію на травлення. Коли кислотність є зниженою, а перистальтика млявою, повільною, її додавання у раціон є корисним. Однак якщо людина схильна до підвищеної кислотності, квашена капуста не для неї.

Фахівці перерахували стани, за яких таку капусту вживати не потрібно:

гіперацидність;
виразкова хвороба шлунку;
надлишковий бактеріальний ріст у тонкому кишківнику;
непереносимість гістаміну.

aspekty.net


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/520259.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua