23 янв, 15:48
Взимку деякі продукти є особливо корисними, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
Цими 5 продуктами варто збагатити свій зимовий раціон. Взимку деякі продукти є особливо корисними.
Взимку нашому організму як ніколи не вистачає потрібних вітамінів, мінералів та інших мікроелементів. Через це ми втрачаємо продуктивність, часто хворіємо і перевтомлюємося. Щоб цього уникнути, крім іншого, потрібно обов’язково додавати у раціон продукти, які багаті на вітамін С, а також сезонні овочі, фрукти і зелень. Розповідаємо про п’ять продуктів, яких потребує наш організм у зимовий сезон, інформує Ukr.Media.
Імбир
Здається, про корисні властивості кореня імбиру відомо кожному — і ми радимо вживати його регулярно під час сезону застуд і грипу. Найпростіший спосіб, до того ж корисний для підтримання фігури, — випивати імбирний шот щоранку на голодний шлунок, перед сніданком. Його рецепт простий: варто лише нарізати імбир, покласти його у ємність з водою, вичавити туди лимонний сік і додати мед, і залишити пляшку у холодильнику на ніч. Пити отриману настоянку можна протягом трьох-п’яти днів, а потім робити нову.
Журавлина
Багато людей полюбляють журавлину саме за її кислий смак, але не усі знають, що ця ягода може зберігатися свіжою понад рік — якщо покласти її у воду у закритій ємності. З неї також можна робити морси, варити соуси для других страв і т. д. Крім того, журавлина містить величезну кількість вітаміну С, який відмінно підвищує імунітет.
Гранат
З імпортних продуктів, мабуть, найкорисніший взимку — гранат. Він містить у великій кількості вітамін С, фолієву кислоту і антиоксиданти. З нього можна вичавлювати вітамінні соки, зернятка граната можна додавати у салати або їсти окремо.
Цитрусові
Зима — сезон, коли дозрівають цитрусові. Це апельсини, мандарини і, звичайно, грейпфрути. Усі вони, як ми знаємо, містять у величезній кількості вітамін С, який допомагає нам не хворіти у сезон застуд, тому без цитрусових ми взимку свого життя не уявляємо. Їх можна просто їсти, а можна вичавлювати з них сік і додавати у салати для незвичайного смаку.
Зелень
Зелень — порятунок для ослабленого імунітету. У ній містяться важливі антиоксиданти, які підвищують захисні властивості організму. Експерти радять зробити зелень заміною звичним снекам: це буде корисно як для вашої фігури, так і для імунітету.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/519443.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua